Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Reeks nieuwe bevestigingen voor Faster and Louder

Reeks nieuwe bevestigingen voor Faster and Louder
Redactie

Bartje & Bartman voegen vandaag vier nieuwe namen toe aan de line-up van Faster & Louder, het festival wat de ex-Peter Pan Speedrock mannen organiseren in de Effenaar op 6 april in thuisstad Eindhoven. Post-hardcore punkers Crows (UK) en sludge metal duo Mantar (GER) zijn toegevoegd aan de line-up. Maar naast festivals organiseren doen de mannen zelf niets liever dan muziek maken. Dus speelt Bartje mee met outlaw country singer-songwriter Bob Wayne & The Euro Carnies (feat. Grischa from Demented Are Go) en speelt tevens met zijn eigen nieuwe band Powernap (met ex-leden van Godverdomme en Radio Bikini). Bartman was eerder al aangekondigd zijn basgitaar uit het vet te trekken om met The Spades mee te spelen.

Faster & Louder festival vindt plaats op 6 april in Effenaar te Eindhoven. Line-up so far: Frank Carter & The Rattlesnakes, Orange Goblin, Cosmic Psychos, The Spades (reünie), Herder (afscheidsshow), Oozing Wound, The Queers, Mantar, Crows, Bob Wayne & The Carnies en Powernap. Kaarten zijn nu slechts € 38,- en die haal je hier.

Faster & Louder 2

Faster & Louder is een nieuw festival georganiseerd door Bartje & Bartman van Peter Pan Speedrock. De mannen brengen je met Faster & Louder graag terug naar de basis: goede muziek en koud bier. Veel meer heeft een mens niet nodig, aldus de organisatie van your annual hi-octane rock ’n roll fest.  De Barten willen met deze tweede editie geliefde en gevestigde namen combineren met jonge en hongerige acts. “We wilden de bands die onze generatie -waar de harde muziek al jaren door de aderen stroomt- gaaf vindt, combineren met acts die nu keihard rocken. Rock ’n roll never dies en wij houden het graag in leven!”