Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

10 bands bekend voor The Sound of Revolution Outdoor

10 bands bekend voor The Sound of Revolution Outdoor
Redactie

We wisten al eerder te melden dat er in 2019 ook een outdoor editie van The Sound of Revolution gaat plaatsvinden. Op zaterdag 8 juni 2019 zal het plein van Strijp-S het toneel voor The Sound of Revolution zijn! De organisatie heeft nu ook de eerste 10 (!) van de 12 namen bekendgemaakt. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag via ticketmaster.

Gorilla Biscuits moest voor de laatste indoor vanwege perikelen met vluchten nog last-minute cancellen, maar dat komen ze dus direct inhalen en goedmaken. Daarnaast prijken ook onder andere Cockney Rejects, H2O, Dog Eat Dog, Booze & Glory, Carnivore A.D. en Hawser op het affiche.

(Foto header: Dog Eat Dog @ The Sound of Revolution 2017. Foto Elke Teurlinkcx, accred. for Eindhoven Rockcity)