Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maart 2024

Scroll to top

Top

Bospop maakt groot deel programma bekend

Bospop
Redactie

Snow Patrol, Sting en John Fogerty zijn in 2019 de hoofdacts van Bospop in 2019. De 39ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 in Weert.  Ook bevestigd voor Bospop zijn: Nile Rodgers & Chic, Skunk Anansie, Kodaline, Richard Ashcroft, The Charlatans, Matt Simons, My Baby, John Butler Trio, Living Colour, The Specials, Foreigner, Level 42, Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience, Chris Robinson Brotherhood, Cordovas en Wille & the Bandits.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Dit jaar start Bospop al op vrijdag en kent het festival dus niet twee maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten, de dagindeling en de kampeermogelijkheden.

De kaartverkoop van|Bospop begint a.s. zaterdag. Een kaart voor drie dagen kost 165 euro. Tickets voor twee dagen hebben een kostprijs van 120 euro en een dagkaart kost 69 euro. Meer informatie is te vinden op de website van Bospop.