Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Prognosis maakt line-up compleet

Prognosis maakt line-up compleet
Redactie

Eindhoven is in 2019 minimaal 1 weekend het prog-centrum van de Benelux. Het tweedaags Prognosis Festival brengt een fantastische line-up naar de Effenaar. We noteerde eerder al top-acts zoals TesseracT, Leprous, The Gathering, Soen, Witchcraft en Haken. 

Daar kunnen we nu  Golden CavesJo QuailWheel en Letters From The Colony aan toevoegen. Daarmee is het muzikale programma voor de twee dagen in maart (22-03 en 23-03) 2019 compleet. Binnenkort wordt ook de dagindeling bekendgemaakt en vanaf dan is het mogelijk om ook dagtickets te kopen. Weekendtickets vind je hier. Facebook page hier.

side-programme

Los van het muzikale programma op het podium wordt de prog-sfeer ook naar buiten gebracht. Op vrijdag 22 maart kunnen liefhebbers en professionals deelnemen aan de eerste prog-conferentie in ons land om vervolgens aan te sluiten bij een van de clinics, gegeven door bekendheden uit het genre.

In het café van Effenaar Eindhoven zal een tentoonstelling worden geplaatst met diverse werken van Travis Smith; de grafisch kunstenaar die met name bekendheid heeft gekregen door de vele metal cd/lp covers die hij heeft gemaakt. Smith heeft onder andere gewerkt voor bands als Death, Devin Townsend, Katatonia, Nevermore, Opeth, Anathema, CKY, Soilwork, King Diamond, Novembre, Avenged Sevenfold, Strapping Young Lad, Persefone en Riverside. Hier is het werk van Smith niet alleen te bewonderen, het kan ook worden aangeschaft om de woonkamer mee op te sieren.