Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Sum 41 headliner op Jera on Air

Sum 41 headliner op Jera on Air
Redactie

Aan het rijtje bands dat inmiddels aangekondigd is voor Jera On Air 2019, heeft de organisatie niemand minder dan de Canadese punkrock legendes van Sum 41 toegevoegd. Het grootste hardcore, punk en metalcore festival van Nederland vindt volgend jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn en Sum 41 is de eerste headliner op vrijdag.

Eerder zijn al bekend gemaakt: Hatebreed, Converge, Heideroosjes, The Interrupters, The Amity Affliction, Our Last Night, Terror, Ignite, Turnstile, Whitechapel, The Fever 333, State Champs, Crystal Lake, Bleeding Through, Hundredth, Harms Way, Mute, For I Am King, As It Is, Such Gold en Cane Hill.

De kaartverkoop van combi-tickets voor Jera On Air was reeds begonnen en zojuist zijn ook de dagkaarten voor vrijdag in de verkoop gegaan. Tickets voor Jera On Air zijn te koop via deze link.

Foto header: Elke Teurlinckx @ Jera on Air 2017, accred for Eindhoven Rockcity.