Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Kerstkado part I: win tickets voor Monster Magnet @ Effenaar

Kerstkado part I: win tickets voor Monster Magnet @ Effenaar
Redactie

Bij de feestdagen horen traditiegetrouw natuurlijk ook cadeautjes! Hoog tijd dus om wat weg te geven. En houd ons in de gaten de komende dagen. Want dit is pas ‘Part I’ van onze vrijgevigheid. We beginnen met Monster Magnet. De spacelordmofo’s staan op vrijdag 1 februari weer in de grote zaal van de Eindhovense Effenaar. Puppy nemen ze mee als support.

Voor deze show geven we in samenwerking met de Effenaar een setje van 2 kaarten weg! Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert in de comments van de FB post. Wie weet mogen jullie dan samen naar Monster Magnet! Winnaars volgende week. GO!