Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 september 2020

Scroll to top

Top

Kerstkado Part II: win tickets voor Windhand @ Effenaar

Kerstkado Part II: win tickets voor Windhand @ Effenaar
Redactie

Windhand kwam met 1 van de beste platen dit jaar op de proppen. Bij onze collega’s van NMTH werd ‘Eternal Return’ zelfs de plaat van het jaar. Op woensdag 20 maart staat dit doomkanon inclusief haar vette sound, de repetitieve riffs en heerlijk uitwaaierende vocalen van frontvrouw Dorthia Cottrell in de Effenaar in Eindhoven! Als support nemen ze Grime mee.

Voor deze show geven we in samenwerking met de Effenaar een setje van 2 kaarten weg! Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert in de comments van de FB post. Wie weet mogen jullie dan samen naar Windhand! Winnaars volgende week. GO!