Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 10 juli 2020

Scroll to top

Top

Kerstkado Part III: win tickets voor Shellac @ Effenaar

Kerstkado Part III: win tickets voor Shellac @ Effenaar
Redactie

En daar is ons 3e kado alweer. Je kunt ook nog steeds tickets voor Monster Magnet en Windhand winnen, maar nu hebben we weer een hele vette te pakken. Stronteigenwijze, gepassioneerde, experimentele, lekker luidruchtige en vaak gortdroge rock. Kortom Shellac komt naar de Effenaar op donderdag 7 februari. Als support nemen ze Cocaine Piss mee.

Voor deze show geven we in samenwerking met de Effenaar een setje van 2 kaarten weg! Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert in de comments van de FB post. Wie weet mogen jullie dan samen naar Shellac! Winnaars volgende week. GO!