Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Kerstkado Part IV: win tickets voor Wolfendale @ Effenaar

Kerstkado Part IV: win tickets voor Wolfendale @ Effenaar
Redactie

En hier is ons 4e en laatste kado alweer. Je kunt ook nog steeds tickets voor Monster Magnet, Shellac en Windhand winnen, maar nu hebben we er 1 uit de eigen stad. Wolfendale is namelijk na 7 jaar terug met de nieuwe plaat ‘Periscope’. Wolfendale leek in 2011 uit het niets te komen met de prachtplaat ‘Foghorn’. Ruim een jaar later verdween de band vervolgens weer net zo plotseling. Nu zijn ze dus terug en spelen ze op vrijdag 1 februari een albumrelease show in de Effenaar.

Voor deze show geven we in samenwerking met de Effenaar een setje van 2 kaarten weg! Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert in de comments van de FB post. Wie weet mogen jullie dan samen naar Shellac! Winnaars volgende week. GO!