Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

6e editie The Seasons Winterfest met oa. Harvest Moon @ Popei

6e editie The Seasons Winterfest met oa. Harvest Moon @ Popei
Redactie

Powerrockband the Seasons en POPEI slaan wederom de handen in elkaar. Na vijf edities van the Seasons Winterfest zal op zaterdag 26 januari de 6e editie plaatsvinden. Aanvang: 15.00 uur. Entree: gratis.

In de zaal zullen optreden: Harvest Moon (NL – pop/rock), Lady Blaxx (BE – pop/rock), Backyard Giants (BE – indie-folk), Brother Moon (NL – indie/rock/singer-songwriter), Major Mitchell (DE – alternative rock), Twixt Feltro (NL – pop/rock), Klaas Kwadraat (NL – NederRock ’n Roll) en The Seasons (NL – rock).

In het café spelen o.a.: The Zazous (NL – gypsy jazz), Rooks (NL – Nederlandstalige rock/pop), Puk van Hout (NL – singer-songwriter), oh sleep (DE – lo-fi indie), Michiel Wetzer (NL – singer-songwriter), Anna Verhoeven (NL – singer-songwriter) en Dixie Rose (country inspired singer-songwriter).