Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air strikt Architects, Beartooth en meer voor 2019 editie

Jera on Air strikt Architects, Beartooth en meer voor 2019 editie
Redactie

Tijdens de shows van Beartooth en Architects in de AFAS in Amsterdam werd er flink geflyerd. Op de Jera on Air flyers stonden een heel rijtje nieuwe namen voor het festival, waaronder dus ook Beartooth en Architects. Eerder werden onder meer SUM 41, Hatebreed, Converge en Heideroosjes al aangekondigd.

Alle nieuwe namen op een rijtje: Architects, Beartooth, Municipal Waste, No Turning Back, Candy, Chaser, Darko, Death By Stereo, Employed To Serve, Insanity Alert, Not On Tour, Polaris, Searching For Relief, Smoke Or Fire en This Means War!.

Jera on Air, het grootste hardcore, punk en metalcore festival van Nederland vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn en Sum 41 is de eerste headliner op vrijdag. Kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets via deze link.

Foto header: Elke Teurlinckx @ Jera on Air 2017, accred for Eindhoven Rockcity.