Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Weinig stevig gitaarwerk tussen de nieuwste 44 Paaspop aankondigingen

Weinig stevig gitaarwerk tussen de nieuwste 44 Paaspop aankondigingen
Redactie

We waren al een beetje huiverig toen Paaspop aankondigde onze favoriete Jack Daniels stage  samen met de razend populaire biker kroeg Thunderbolt, de Vinyl Mania en Schorem Barbier tot 1 de grote rock- ‘n’-roll area Thunder Alley om te vormen. Minder plek voor het hardere gitaarwerk op het eerste oog de komende editie. De aankondigingen van de afgelopen tijd lijken wel in lijn te zijn met het afbouwen van metal, stoner, hardcore en hardrock op het populaire Schijndelse festival.

Tussen de 44 nieuwe namen van vandaag moeten we namelijk weer erg goed zoeken naar het betere gitaarwerk. Met Comeback Kid en De Staat houdt het wel een beetje op. Natuurlijk is wel recentelijk ook Within Temptation aan de line-up bevestigd voor de mainstage. Maar met het toevoegen van het nieuwe hip-hop ‘block’ Encore in de Roxy en de gloednieuwe Detroit, een audiovisueel Walhalla voor technoliefhebbers, is de ingezette lijn wel duidelijk. Anyway; misschien worden we de komende maanden nog een paar keer prettig verrast.

De 44 nieuwe Paaspop toevoegingen

4shobangers • Aap uit de Mouw • Amartey • Amyl And The Sniffers • Bizzey • Comeback Kid • Daddy Long Legs • DAISY • De Jeugd van Tegenwoordig • De Lievelings DJ’s van je Zusje • De Staat • The Devil Makes Three • Dopebwoy • Drunken Dolly • Ellen Allien • Ellen Ten Damme • Freddy K • Handrick • Hef • Herrie met Gerrie • Ho99o9 • Jameszoo • Jarreau Vandal • JoeyAK • Jordymoney • Kraantje Pappie • Lennart Wiehe • Merol • Mia More • Mike Krol • Nadia Struiwigh live • Nicole Atkins • Octave One live • Poke • Prime • Resom • ROD • Sandrien • Sjannies • SMP • Stahlzeit • Waxfiend • Winne • Yonaka.