Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting vult affiche verder aan

Eindhoven Metal Meeting vult affiche verder aan
Redactie

Het voelt nog alsof de rook van de vorige editie nog maar nauwelijks is opgetrokken, maar Eindhoven Metal Meeting kijkt al volle bak vooruit naar de aankomende editie. Gedurende het festival afgelopen december werden Kampfar, Taake, Bodyfarm en Mörk Gryning reeds aangekondigd en daar komt nu een rijtje namen bij.

Nu kunnen we ook Dying Fetus, Burning Witches, Undead Prophecies en Acrostichon noteren voor Eindhoven Metal Meeting 2019 op 13 en 14 december in de Eindhovense Effenaar. Voorverkoop is inmiddels al los en tickets bestel je hier.

Ow ja! Izegrim maakte tijdens de afgelopen editie een nieuwe videoclip. Check m hier: