Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Eurosjopper festival zoekt bands voor 2019 editie

Eurosjopper festival zoekt bands voor 2019 editie
Redactie

Vorig jaar vierde Eurosjopper met succes haar 16e verjaardag, zoals heeft mogen blijken uit de fantastische bands, geweldige sfeer en – voor de vaste luisteraars – onze review. Voor degenen die er nog niet bekend mee zijn: Eurosjopper is een soort guerilla muziekfestival. Een beperkt aantal podia, maar wel veel bands van hoge kwaliteit, en je bier zit ook nog eens bij de prijs inbegrepen.

Kaarten worden niet of nauwelijks via de geijkte kanalen verstrekt, maar rechtstreeks via de bands. Daardoor komen er vrijwel uitsluitend mensen binnen die allemaal hetzelfde doel hebben: een dijk van een dag beleven.

En om te zorgen dat de podia vol komen te staan met de neusjes van de zalm, is ook voor dit jaar de inschrijving voor bands weer geopend. Denk jij dat jouw band zich kan meten met de lokale helden? Dit is je kans om erachter te komen!

Inschrijven hier | Website hier | Facebook event hier