Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Grindhoven heeft programma 8e editie compleet

Grindhoven heeft programma 8e editie compleet
Redactie

Een smerig potje viezigheid in Dynamo; Grindhoven is alweer aan editie 8 toe volgend jaar. En terecht, want we willen dat dit moeilijk dubieuze festival nog jaren verderf brengt in Eindhoven. Op zaterdag 30 maart 2019 in het Dynamo clubhuis om precies te zijn. Pre- en afterparties bij The Jack.

Vandaag zijn met Korpse en Johnny Bockwurst de laatste 2 namen op de poster gezet. Zie onderstaand voor dit vakkundig stukje huisvlijt van Joris himself. Met Misery Index stond al een tijdje de headliner op de poster. Naast de technische deathmetal band uit Baltimore, zijn ook TeethgrinderMensvreters (uit Zuid-Afrika), Wormrot, Nasty Face en OneTwoThreeFour reeds eerder aangekondigd.

Kaartjes vind je hier. Facebook event hier.