Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Dubbele metalen ticket actie: Mayan (zaterdag) en Decapitated (zondag) @ Dynamo

Dubbele metalen ticket actie: Mayan (zaterdag) en Decapitated (zondag) @ Dynamo
Redactie

We hebben 4 setjes van 2 kaarten klaarliggen voor komend weekend. Twee setjes tickets voor Mayan op zaterdag 9-2 en nog een 2 setjes tickets voor Decapitated op zondag 10-2 in het Dynamo Eindhoven clubhuis. Vet toch?!

De Mayan-mannen en vrouwen komen met een speciale show. Uiteraard zal de band nummers van de eigen albums spelen. Daarnaast staat je ook nog een special set met songs uit de diverse bands waar de muzikanten in gespeeld hebben te wachten. En dan staat er plots dus ook songmateriaal van Orphanage, After Forever, Stream Of Passion en Epica op de setlist! Facebook event hier. Tickets hier.

Een dag later zal Decapitated het niet veel rustiger aan gaan doen. In tegendeel zelfs. De Brute Poolse death metal machine tour door Europa met hun Killing the European Cult tour. In Dynamo brengen ze ook nog eens For I Am King en Baest mee als support. Facebook event hier. Tickets hier.

Tickets winnen voor Mayan of Decapitated?

Voor beide shows geven we in samenwerking met de Dynamo setjes van 2 kaarten weg! Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert in de comments van de FB post. Vermeld daarbij ook direct of je in aanmerking wilt komen voor Mayan of Decapitated. Winnaars krijgen donderdagavond al bericht! GO!