Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Parkway Drive headliner op Jera On Air!

Parkway Drive
Redactie

De geschiedenis herhaalt zich. Nadat de een paar weken geleden keer tijdens de show van Architects in de AFAS Live te Amsterdam werd geflyerd door Jera On Air, gebeurde dat zojuist weer. Nu echter bij Parkway Drive die we direct kunnen opschrijven als headliner voor het festival. Eerder werden ondermeer Beartooth, Sum 41, Heideroosjes, Converge en Hatebreed aangekondigd.

Jera on Air, het grootste hardcore, punk en metalcore festival van Nederland vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn en Sum 41 is de eerste headliner op vrijdag. Kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets via deze link.

(foto artikel door Jos Berbee: Parkway Drive @ Rock am Ring)