Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Dynamo brengt met Royal Rawk op Koningsnacht de heavy gitaren terug naar Eindhoven

Dynamo brengt met Royal Rawk op Koningsnacht de heavy gitaren terug naar Eindhoven
Redactie

Dynamo (en ook wij) begon de gitaren in het centrum toch enorm te missen op Koningsdag. De (heavy) gitaar is tijdens de koninklijke verjaardag verbannen naar indoor locaties of je moet buiten het centrum zoeken. Dynamo wil met Royal Rawk weer laten zien waar deze oranje verjaardag over moet gaan; de underground bovengronds krijgen. Zoals La Folie dat ooit in haar tuin deed.

In en om Eindhoven barst het momenteel van de toffe bandjes en die mogen op dit jaarlijkse oranje tompoezen feestje niet ontbreken. Een ideale gelegenheid om deze mannen en vrouwen weer een podium te bieden. Tijdens Royal Rawk kunt je in het Loadingdock en Basement van Dynamo pak ‘m beet 10 bands vinden op Koningsnacht. Exclusieve Eindhoven Rockcity scoop: White Boy Wasted + On A Rampage (met Frank en Donk van Tech9) zijn de eerste 2 bevestigde acts!

Van Speedrock naar Metal, van Gruizig naar Grungey naar Kale koppen Punk! Alle bands hebben een stevige link naar Eindhoven en zullen jullie hard om de oren slaan. Kom op vrijdag 26 april Eindhoven Rockcity beleven in het centrum, gratis toegankelijk, kei gezellig, en bij slecht weer, dan gaan ze gewoon naar binnen. De komende periode worden er meer bands door Dynamo aangekondigd.