Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Architects annuleert Jera On Air show na conflict over headline spot

Architects annuleert Jera On Air show na conflict over headline spot
Redactie

Met veel bombarie werden ze aangekondigd. Architects was één van de headliners voor Jera On Air dit jaar. De andere 2 headliners Parkway Drive en Sum 41 zorgde voor een goed gevuld affiche met onder meer ook Hatebreed, Converge, Beartooth en Heideroosjes.

So far so good, totdat er ergens iets in de afspraken en/of communicatie mank ging. Op de Facebook pagina van Architects verscheen namelijk zojuist het bericht dat de band zich terugtrekt van het festival. De Engelsen zijn boos over gemaakte afspraken. Iets met wie nu de echte headliner mag zijn? In ieder geval reageren veel fans vooral teleurgesteld dat de band niet speelt en ze in steek laat, headliner of niet. Een regelrechte Brexit zeg maar…

Op de site van Jera staat de band nog steeds in de line-up vermeld [UPDATE : Jera on Air heeft een officieel statement uitgebracht]. Ze stonden in een te klein lettertype op de poster Tja, je kunt je maar ergens druk over maken. Full statement Architects:

Over Jera on Air

Jera on Air, het grootste hardcore, punk en metalcore festival van Nederland vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn en Sum 41 is de eerste headliner op vrijdag. Kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets via deze link.

 

Official statement Jera On Air