Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Faster and Louder maakt line-up compleet

Faster and Louder maakt line-up compleet
Redactie

Faster and Louder voegt de laatste vier nieuwe namen toe aan de line-up van de 2019 editie, het festival, wat de ex-Peter Pan Speedrock-mannen Bart en Bartman organiseren in de Effenaar op 6 april in thuisstad Eindhoven. La Muerte, Discipline, Rotten Foxes en Dead Loyalty completeren het affiche. Tickets via deze link.

Een van Belgiës meest legendarische heavy bands La Muerte, Eindhoven’s eigen beruchte en vernieuwde Discipline, het uit Brighton afkomstige punk-kwartet Rotten Foxes en Klazienaveen’s hardste gasten Dead Loyalty.

Volledige line-up: Frank Carter & The Rattlesnakes, Orange Goblin, Cosmic Psychos, The Spades (reünie), Herder (afscheidsshow), Oozing Wound, The Queers, Mantar, Crows, Bob Wayne & The Carnies, Powernap, Discipline, La Muerte, Rotten Foxes en Dead Loyalty.

Over Faster & Louder 2

Faster & Louder is een nieuw festival georganiseerd door Bartje & Bartman van Peter Pan Speedrock. De mannen brengen je met Faster & Louder graag terug naar de basis: goede muziek en koud bier. Veel meer heeft een mens niet nodig, aldus de organisatie van your annual hi-octane rock ’n roll fest.  De Barten willen met deze tweede editie geliefde en gevestigde namen combineren met jonge en hongerige acts. “We wilden de bands die onze generatie -waar de harde muziek al jaren door de aderen stroomt- gaaf vindt, combineren met acts die nu keihard rocken. Rock ’n roll never dies en wij houden het graag in leven!”