Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor RUV en Temple Fang in Blue Collar

Win tickets voor RUV en Temple Fang in Blue Collar
Redactie

RUV zegt u? Jazeker. 2019 zou wel eens het jaar voor dit rocktrio kunnen worden. Na de lovende woorden rondom het optreden op Eurosonic Noorderslag komen de heren ook naar Eindhoven om het nieuwe album ‘U’ te presenteren. Op 15 maart staan ze op het podium van het Blue Collar theater. Als support nemen ze de mannen van de mannen van Temple Fang mee.

In samenwerking met Blue Collar Hotel mogen we 5 setjes van 2 kaarten weggeven. Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert in de comments van de FB post. Wie weet mogen jullie dan samen naar RUV! Winnaars volgende week. GO!