Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven gaat rocken tijdens Koningsnacht en -dag

Eindhoven gaat rocken tijdens Koningsnacht en -dag
Redactie

Eindhoven gaat weer rocken tijdens Koningsnacht en Koningsdag. De laatste jaren was het vaak zoeken als een speld in de spreekwoordelijke hooiberg naar heavy gitaarbandjes tijdens het oranje feest.

Dit jaar gaat het roer gelukkig weer om tijdens koningsnacht en koningsdag in Eindhoven door 2 fijne initiatieven van Dynamo en Blue Collar Hotel. En ook nog met voornamelijk het beste heavy spul uit de eigen stad op de podia.

Koningsnacht: Dynamo Royal Rawk. Facebook event hier.

Waar Dynamo al een heftig avondje Royal Rawk, met onder meer White Boy WastedOn A Rampage, Tsar Bomba, Offerblok en SØWT tijdens Koningsnacht aankondigde, zorgt Blue Collar Hotel dat de liefhebbers van Eindhoven Rockcity een dag later aan hun trekken komen.

Onder meer Black-Bone (comeback show), De Sjit, Jack Bottleneck en Tio Gringo zijn geboekt voor Blue Collar Royal Kingsday. Meer namen volgen binnenkort. Beide feestjs zijn bovendien geheel gratis toegankelijk.

 

Koningsdag: Blue Collar Royal Kingsday. Facebook event hier