Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag Escape the Fate @ Dynamo Eindhoven

Fotoverslag Escape the Fate @ Dynamo Eindhoven
Redactie

De mannen van Escape The Fate gaan al flink wat jaren mee. Ze brachten in 2006 het album ‘Dying is Your Latest Fashion’ uit op punk label Epitaph, maar moesten daarna al snel afscheid nemen van bepalende bandleden waaronder frontman Ronnie Radke. Gelukkig werd dat nog lang niet het einde van de band, zeker met de komst van Craig Mabbitt, die tot op heden de vocalen voor zijn rekening neemt. Speciaal voor vanavond ging de band ook terug in de tijd en spelen ze in zijn geheel het album ‘THIS WAR IS OURS’ waarop Craig 10 jaar geleden debuteerde als zanger.

Onze fotograaf Bram Geurts was voor Eindhoven Rockcity aanwezig om de avond in Dynamo vast te leggen. Wat naast Escape the Fate ook fraaie plaatjes opleverde van de support acts Slaves (US) en The World Over.

Escape the Fate

 

Slaves

 

The World Over