Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Misty Fields maakt eerste namen bekend voor 2019 editie

Misty Fields maakt eerste namen bekend voor 2019 editie
Redactie

Zojuist maakte Misty Fields, één van de leukste ontdekkingsfestivals van Nederland dat dit jaar op 6, 7 en 8 september weer in Asten-Heusden plaatsvindt, de eerste lading namen bekend met o.a. de garagepunk helden Together Pangea, de legendarische Nederlandse cultband Claw Boys Claw, snarenwonder Charlie Parr en de nieuwe Engelse sensatie Sports Team.

De rest van het lijstje wordt aangevuld door het Oosterse toetsenwonder Rizan Said, de Belgische sensatie Sons, de prettig gestoorde garagerockers Frankie & the Witch Fingers, Americana troubadour Gold Star, de Franse psychrockers Slift, Real Derek en Steph Grace.

Over Misty Fields

Hoewel Misty Fields dit jaar voor het veertiende jaar plaatsvindt, is het nog steeds een van de best bewaarde geheimen in muziek-land (lees ons verslag van vorig jaar hier). Al jaren weet het festival de fijnste internationale en nationale namen, zoals METZ, Tijuana Panthers, YAK, Snail Mail, King Khan & The Shrines, Ulrika Spacek en The Black Box Revelation, naar Asten/Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.

Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn nu te koop via de website en kosten maar €42,50. Een kaartje voor de vrijdag kost €20,- en voor de zaterdag €30,-. Voor het zondag ticket ben je slechts 5 euro kwijt. Meer informatie en tickets voor Misty Fields vind je hier.