Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Paaspop komt met rockende toevoegingen op het programma

Paaspop komt met rockende toevoegingen op het programma
Redactie

We maakten ons al een beetje zorgen over het heavy and loud onderdeel in het Paaspop programma. Met Comeback Kid, Within Temptation, Dropkick Murphy’s, All Them Witches, Steel Panther en Heideroosjes hielden de heavy gitaren wel een beetje op. Sinds vanochtend staan gelukkig ook Tusky; Blood Red Shoes; Ten Times A Million; DeWolff; Heavy Hoempa plays Iron Maiden; The Vintage Caravan en Ploegendienst op het steeds omvangrijker wordende affiche.

Daarnaast zijn vandaag nog flink wat andere acts bevestigd waaronder Abba Fever, De Kraaien, Fata Boom, Tape Toy en Ronnie Flex & Deuxperience (afsluiter op zondag in de Apollo). De komende weken worden de overige acts bekendgemaakt. Het totale programma van Paaspop tot nu toe, dat van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel plaatsvindt, staat hier.

Eerder werden onder meer al Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Brennan Heart, Camo & Krooked, Davina Michelle, De Jeugd Van Tegenwoordig, Donnie & Joost, Douwe Bob, Ilse DeLange, Kovacs, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Lukas Graham, Nielson, Novastar, Rowwen Hèze, Sam Feldt LIVE, Scooter en White Lies aangekondigd.

Paaspop programma HEAVY & LOUD tot nu toe

The All Star Gary Moore Tribute Band; Alex Agnew (stand-up comedy in Theatre); Comeback Kid; De Staat; DeWolff; Dropkick Murphys; For I Am King; Heavy Hoempa plays Iron Maiden; Heideroosjes; Louder Than Love (Soundgarden tribute); Nervana; Ploegendienst; Stahlzeit; Steel Panther; Ten Times A Million; The Vintage Caravan; Tusky; Within Temptation (nieuwe namen volgen spoedig).

En ook deze acts zullen zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van ruig gitaarwerk & decibellen: All Them Witches; Black Water County; Circus Brothers; Daddy Long Legs; The Devil Makes Three; The Dirty Daddies; Drunken Dolly en Plunder.