Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting zet Paradise Lost als headliner op de poster

Eindhoven Metal Meeting zet Paradise Lost als headliner op de poster
Redactie

Eindhoven Metal Meeting deed afgelopen week weer een rondje aankondigingen. Daar zat ook een dikke headliner bij. Met Paradise Lost heeft het festival de doom legende te pakken. Naast de Engelsen onder leiding van Nick Holmes (die ook nog altijd rondjes draait met Bloodbath) en nog een doomlegende die luistert naar de naam Candlemass werden ook Graceless, grindcore joekls Rectal SmegmaBütcher uit België,  Malokarpatan en Officium Triste bekendgemaakt.

KampfarTaakeBodyfarm, Mörk Gryning, Dying Fetus, Burning Witches, Undead Prophecies en Acrostichon werden reeds eerder voor Eindhoven Metal Meeting 2019 op 13 en 14 december in de Eindhovense Effenaar aangekondigd. Voorverkoop is inmiddels al los en tickets bestel je hier.