Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: Sonata Arctica en Witherfall in de Effenaar

Fotoverslag: Sonata Arctica en Witherfall in de Effenaar
Redactie

Op deze regenachtige Zondagavond wil je jezelf het liefst lekker en goed opwarmen met snoeiharde symphonische metal. Dat kan deze avond in de Effenaar, Sonata Arctica staat namelijk op de planken, Acoustisch dit keer. Als voorprogramma hebben ze dit keer Witherfall meegenomen, die met open armen ontvangen word door het publiek. Van klasieke symphonische nummers tot een medley kort voor de show geschreven kregen zij de zaal goed warm voor de hoofdact van vanavond,

Na een korte pauze komt met luid gejuich Sonata Arctica het podium opgelopen, waarna gelijk publiekslieveling Life word ingezet. Voor de verandering speelt de band dit keer niet snoeihard versterkt maar acoustisch, wat toch een heel ander en  intiemer geluid geeft dan dat wij gewend zijn van Sonata.  Maar ook acoustisch klinken liederen als Tallulah en Paid in Full fantastisch en was zit een waardige invuller voor een druilige Zondagavond.

Onze fotograaf Wouter van Noort was erbij om de avond op de gevoelige plaat vast te leggen:

 

Sonata Arctica

 

 

Witherfall