Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Bijzijn = Meemaken in heropend Stroomhuis: Charlie & The Lesbians, Materials Girls, Hardcore

Bijzijn = Meemaken in heropend Stroomhuis: Charlie & The Lesbians, Materials Girls, Hardcore
Guido Segers

Ja, de tent was even gesloten, want het Stroomhuis ging lekker verbouwen. Dat hebben we natuurlijk moeten missen de laatste maanden voor onze reguliere portie underground, maar nu gaat het weer lekker los met optrendens die je moet meemaken, zoals Material Girls, maar stiekem nog veel meer.

Charlie & The Lesbians – 23 Maart

Wij vonden die laatste EP al erg vet en spraken met het viertal, maar nou kan je ze ook nog eens live mee maken in de beste zaal voor die rauwe, gruizige plat-mep punkrock! Echt zo’n thuiswedstrijd-show dusseeeh… Geef ze een warm onthaal!

Material Girls – 28 Maart

Ergens tussen performance art en wilde post-punk, schijnt deze band een lastige zijn om te boeken. Als je ze googelt, kom je niet veel verder dan Madonna referenties en dat doet weinig recht aan de beleving. Speciaal voor deze avond heeft het Stroomhuis een hele speciale setting gecreeerd, waar jij jezelf lekker in kunt onderdompelen. Ga zien dan, een chique mindfuck foor liefhebbers van het onwerkelijke.

Stroomhuis Hardcore- 5 April

Niemand minder dan Agathocles komt even alles opnieuw platwalsen op deze Stroomhuis Hardcore avond. Met ondersteuning van Graf, Disuse en Eindhovense vulkaanpuinasvernielers Throw me in the Crater, gaat gewoon alles naar de klote. En alsof dat allemaal niet erg genoeg is, komt ZALM de muzikale omlijsting verzorgen. Godmiljaar.