Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Enter Shikari nieuwe headliner op Jera On Air

Enter Shikari nieuwe headliner op Jera On Air
Reno van der Looij

Jera On Air kondigde vanmiddag op social media aan morgen met groot nieuws te komen. Enter Shikari verklapte het echter deze avond tijdens de headline show in 013 al: ze zijn na het merkwaardige afhaken van Architects de nieuwe headliner van Jera dit jaar.

Eerder werden ondermeer de andere headliners Parkway Drive en Sum 41 aangekondigd. Ook BeartoothHeideroosjes, Converge, Comeback Kid, For I am King, Ignite, Turnstile en Hatebreed staan op het festival. Jera on Air, het grootste hardcore, punk en metalcore festival van Nederland vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn en Sum 41 is de eerste headliner op vrijdag. Kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets via deze link.

(Foto header: Reno van der Looij | Enter Shikari @ Sziget Festival)