Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air met 13 nieuwe namen op de poster

Jera on Air met 13 nieuwe namen op de poster
Redactie

Gisteren wisten we het nieuwtje te brengen dat Enter Shikari de laatste nieuwe headliner van Jera on Air is geworden. Het festival maakt daar vandaag, tegen de verwachting in, nog geen enkele melding van. We moeten nog even tot volgende week geduld hebben. Vast enkel nog even wachten totdat de contractuele details rond zijn.

Wat Jera on Air vandaag wel de wereld in slingert zijn maar liefst weer 13 nieuwe namen op de festival poster: Madball, Bury Tomorrow, Cancer Bats, Backfire!, Bleed From Within, Our Hollow Our Home, Drug Church, Shvpes, Risk It!, This Is Hell, Palm Reader, Regulate en Brutus.

Eerder werden ondermeer de andere headliners Parkway Drive en Sum 41 aangekondigd. Ook Beartooth, Heideroosjes, Converge, Comeback Kid, For I am King, Ignite, Turnstile en Hatebreed staan op het festival. Jera on Air, het grootste hardcore, punk en metalcore festival van Nederland vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn en Sum 41 is de eerste headliner op vrijdag. Kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets via deze link.

(Foto header: Madball @ The Sound of Revolution door Elke Teurlinckx)