Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Froth, Snapped Ankles en meer voor Fuzz Club Eindhoven 2019

Froth, Snapped Ankles en meer voor Fuzz Club Eindhoven 2019
Reno van der Looij

Het Londense label Fuzz Club voegt vijf nieuwe bands toe aan het affiche van Fuzz Club Eindhoven 2019 wat plaatsvindt op 23 en 24 augustus in Effenaar.

De nieuwste toevoegingen aan de line-up zijn onder andere Los Angeles psych-poppers Froth en post-punk collectief Snapped Ankles. Verder komt het Griekse Acid Baby Jesus mee voor een gezonde portie groovy psychedelische freakrock. Aan deze eclectische lijst worden psych-rockers Les Big Byrd toegevoegd en de genre-buigende experimenten van Teeth Of The Sea.

Eerder werden onder andere Kikagaku Moyo, The Soft Moon, Tess Parks, Iceage en The KVB al bekend gemaakt. Binnenkort worden er meer namen aangekondigd.

De line-up tot nu toe: Kikagaku Moyo, The Soft Moon, Iceage, Froth, The KVB, Tess Parks, The Underground Youth, The Warlocks, Snapped Ankles, The Telescopes, The Vacant Lots, Lumerians, Teeth Of The Sea, Acid Baby Jesus, Les Big Byrd, Whispering Sons, Rendez-Vous, Iguana Death Cult, Minami Deutsch, 10 000 Russos, Medicine Boy en Vuelveteloca.

Fuzz Club Eindhoven 2019 vindt plaats in de Effenaar op 23-24 augustus. Tickets zijn in de verkoop.