Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

The Sound of Revolution Outdoor verhuist naar de Effenaar

The Sound of Revolution Outdoor verhuist naar de Effenaar
Redactie

Nog zo’n twee maanden te gaan voor de volgende editie van The Sound of Revolution. De bedoeling was dat dit feestje op het buitenterrein van Strijp-S zou plaatsvinden.

De afstemming met de Strijp-S organisatie verliep echter met wat tegenslag, onder andere door de vele constructie werkzaamheden die momenteel plaatsvinden. Hierop is besloten om de outdoor editie te verplaatsen naar de Effenaar op dezelfde datum (zaterdag 8 juni).

Aan de opzet verandert niet zo gek veel. Nog steeds dezelfde toffe bands met onder andereĀ Gorilla Biscuits, Cockney Rejects, H2O, Dog Eat Dog, Booze & Glory en Death Threat. Nog altijd op 2 podia (zonder barriers). En nog altijd hardcore as f#ck! Kaarten blijven gewoon geldig, maar let wel op dat de capaciteit van de Effenaar iets beperkter is dan het outdoor terrein. Wacht dus niet al te lang met je ticket kopen als je er nog geen hebt.

(Foto header: Gorilla Biscuits @ Effenaar februari 2016. Door Elke Teurlinckx)