Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Perturbator & Timecop1983 @ Effenaar

Win tickets voor Perturbator & Timecop1983 @ Effenaar
Redactie

Effenaar maakte gisteren de booking van Perturbator bekend. De heerser van de zaagtand synthwave. Maar tevens deze avond op donderdag 31 oktober in de grote zaal van de Effenaar vindt de lancering van de nieuwe clubavond Neon Dreams plaatst. Alle reden om meteen maar wat kaarten voor weg te geven, toch?!

Apocalytische landschappen, slasher movies, animé en futuristische 80’s sounds; dat heeft Perturbator met Carpenter Brut en bijvoorbeeld ook Gost gemeen. Met de nadruk op gemeen, want ook de man achter Perturbator komt uit de metalscene. En zo klinkt het dan ook precies; Gelaagd als een ruimteschip met dubbele warpmotoren en donker als een nacht zonder maan met een glimmende zeis. Bereid je voor op een overweldigende show met dikke visuals, spijkerharde beats en heerlijk donkere synthwave.

Vooruitlopend op de eigen clubavond ‘Neon Dreams’, zal de Eindhovense synthwave koning Timecop1983 vanavond een set knallen en nodigt hij ook Neoslave uit die vorig jaar nog een gruwelijke show gaf in het Stroomhuis met Gost.

Win tickets voor Pertubator

In samenwerking met De Effenaar mogen we 2 kaarten voor weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars maandag 16 april aanstaande bekend.