Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Winnen: Ga jij met Komatsu naar Fortarock?

Komatsu
Redactie

Eindhovens de invloeden op Fortarock! Jazeker. Daar gaat de stoner-sludge machine Komatsu dit jaar voor zorgen. Even laten zien wie de enige echte “Rockcity” stad van het land is op het heavy festival in Nijmegen. In samenwerking met Fortarock bieden we je de kans om met Komatsu mee te gaan naar Nijmegen. We geven namelijk 2 setjes van 2 kaarten weg voor de Fortarock zondag.

Naast Komatsu staan op deze zondag (2 juni) onder andere Katatonia, Animals As Leaders, Monomyth, Kadavar, Temple Fang en headliner Amon Amarth op het affiche. Alle reden dus voor een zomers dagje met bier en heavy music te beleven in het Goffertpark.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor zo’n setje dagkaarten (zondag)!? Heel simpel. Ga naar ons facebookbericht en deel dit (openbaar) op je timeline. Zorg dat je het bericht ook nog even een like geeft en je dingt automatisch mee naar de kaarten. Winnaars over een week. GO!

 

Fortarock 2019 line-up