Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Winnen: we geven 2x 2 kaarten weg voor Less than Jake @ Dynamo

Winnen: we geven 2x 2 kaarten weg voor Less than Jake @ Dynamo
Redactie

Less than Jake uit Florida gaat al jarenlang mee, zo bestaan ze al 27 jaar en stamt hun eerste album ‘Pezcore’ van 1995! Afgelopen jaar stonden ze nog op Jera on Air en zette ze flink de tent op zijn kop. Nu tourt de band in mei door Europa met het Punk in Drublic festival met namen als NOFX, Bad Religion en Lagwagon.

Tijdens deze tour neemt Less Than Jake aanstaande maandag 6 mei even een tussenstop bij Dynamo om te headlinen op de Mainstage. Als support zijn The Last Gang en The Rocket aan deze avond toegevoegd en wij mogen in samenwerking met Dynamo 2 setjes van 2 kaarten weggeven!

Hoe kun jij kans maken op deze kaarten? Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert. Wie weet mogen jullie dan samen naar Less Than Jake! Winnaars volgende week. GO!