Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air update met sideprogramma, pre-party en Guts and Glory finale

Jera On Air update met sideprogramma, pre-party en Guts and Glory finale
Redactie

Ziet het reguliere programma van Jera On Air 2019 er al ongekend goed uit? Met de randprogrammering wordt er nog een extra schepje bovenop gedaan. Op zowel de Ravenstage als in de Punkrockbar zijn op vrijdag en zaterdag met onder andere Black Sun Empire, Ophidian, NymfoDrunktankOf No Avail en R*A*D niet de minste namen geboekt.

En dan hebben we het nog niet eens over de Pre Party op donderdagavond 27 juni. Behalve de reeds aangekondigde namen Bury Tommorrow, Deez Nuts, Our Hollow Our Home en Shvpes worden er twee extra podia toegevoegd aan deze volwaardige, gratis toegankelijke, festivalavond: de Buzzardstage waar een tribute-programma wordt neergezet en in de nieuwe Ravenstage zal die avond een EMO-night plaatsvinden, gehost door Dynamo Eindhoven.

Tot slot wordt op zaterdag 18 mei de bandwedstrijd Guts & Glory gehouden in Dynamo Eindhoven, alwaar de opener van Jera On Air 2019 bekend zal worden. Dat is dan ook de allerlaatste act die aan de line-up wordt toegevoegd. Eerder waren voor Jera On Air 2019 onder andere Parkway Drive, Enter Shikari, SUM41, Hatebreed, Heideroosjes, Agnostic Front, Beartooth, the Interrupters en vele andere klinkende namen bekend gemaakt. Alle informatie over het festival en de kaartverkoop vind je hier.

Finale Guts & Glory in Dynamo Eindhoven

Jaarlijks organiseert Jera On Air in samenwerking met Poppodium Dynamo Eindhoven een bandwedstrijd voor talentvolle en opkomende bands om een plekje op het festival te vergaren. Dit jaar schreef het recordaantal van 152 bands zich in en zullen Manu Armata, Another Now (beide uit Nederland), Main Line 10 (Spanje) en Exploding Head Syndrome (Noorwegen) op zaterdag 18 mei in Dynamo Eindhoven hun uiterste best om de openingsspot op vrijdag 28 juni te winnen. Facebook event hier.

(Foto header door Elke Teurlinckx @ Jera on Air. Accred. voor Eindhoven Rockcity.)