Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Prognosis zet eerste namen op affiche voor 2020 editie

Prognosis zet eerste namen op affiche voor 2020 editie
Redactie

De eerste editie van Prognosis is pas net achter de rug, maar de organisatie Loud Noise schakelt al door naar 2020 voor de tweede editie. Het succesvolle event zal 20 en 21 maart 2020 wederom in de Effenaar gaan plaatsvinden en de eerste bands zijn geboekt. De Nederlandse oude rotte van Focus en de jongen honden van Sermon staan geboekt.

Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Maar dit is niet alles. Ook buiten de Effenaar wordt er aandacht besteed aan het festival. Speciale optredens op speciale locaties, tentoonstellingen, lezingen en clinics maken het festival breder dan enkel de Effenaar en prog muziek.

Facebook event hier | Early bird tickets vind je hier