Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november 2023

Scroll to top

Top

Das Oktober Metalfest maakt debuut in Klokgebouw

Das Oktober Metalfest maakt debuut in Klokgebouw
Redactie

Alweer een nieuw festival? Jazeker! Bier en metal gaat goed samen en bier en oktober ook. Doe de optelsom en je hebt Das Oktober Metalfest te pakken. Op 5 oktober maakt dit festival uit de Loud Noise koker (Dynamo Metalfest, The Sound of Revolution) haar debuut in het Eindhovense Klokgebouw. Een dikke metal line-up verdeeld over 3 podia.

De volgende bands brengen Das metal naar Das fest: Saxon, Death Angel, Finntroll, Anvil, Skyclad, HeidevolkOst+FrontKees van Hondt en Patatje Metal. Hier worden later nog acts aan toegevoegd. De Rooie Jager zet Das vlam in Das pijp met Henk Wijngaard en meer op het derde podium.

Kaarten: Je kunt een normaal kaartje kopen, maar voor de ware bierdrinker hebben we ook Das VIP tickets. Wat is het verschil? Als Das VIP hoef je je geen zorgen meer te maken over bier en vlees. Voor Das VIP is dit namelijk inbegrepen. Voor zowel de regular als Das VIP geldt dat je één gratis Skull-pul ontvangt, dé drinkbeker van Das Oktober Metalfest!Tickets hier. Facebook event hier.