Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe acts voor Fuzz Club Eindhoven 2019

Nieuwe acts voor Fuzz Club Eindhoven 2019
Redactie

Het Londense label Fuzz Club keert in augustus terug naar Eindhoven voor hun tweede festival in Nederland. Vorig jaar reisden fans en artiesten uit meer dan 35 verschillende landen naar Eindhoven om zich onder te dompelen in een gezamenlijke viering van fuzz, reverb en drone. Tien bands, waaronder Night Beats, Cosmonauts, RMFTM en The Oscillation, zijn nu toegevoegd aan het programma. Eerder werden onder andere Iceage, Kikagaku Moyo, The Soft Moon, The KVB, Tess Parks, Froth, The Underground Youth, The Warlocks, Snapped Ankles, The Vacant Lots, Teeth Of The Sea en meer aangekondigd.

Nu het festival in de Effenaar nadert voegt Fuzz Club een heleboel nieuwe namen toe aan de line-up. Zo reizen Texaanse psych-rockers Night Beats en garage-rockbegrip Cosmonauts met nieuw werk af naar Eindhoven, komen Zweedse zwaargewichten The Janitors langs en geven Braziliaanse psych-rockers Firefriend een exclusieve Europese show.

Eindhovense trots RMFTM is voor het tweede jaar van de partij, evenals de tropische psych-kraut van The Oscillationen de verzengende Italiaanse noise-rock van The Gluts. Verder verwelkomt Fuzz Club Eindhoven de psych/jazz/kraut/afrobeat hybride van JuJu, weelderige noise-pop van Routine Death en Stockholmse shoegazersDead Vibrations.

De programmering heeft nog enkele verassingen in petto maar de voorlopige line-up ziet er nu zo uit: Kikagaku Moyo, The Soft Moon, Iceage, The KVB, Night Beats, Tess Parks, The Underground Youth, The Telescopes, Froth, Les Big Byrd, The Warlocks, Cosmonauts, The Vacant Lots, Lumerians, Rendez-Vous, Snapped Ankles, Whispering Sons, Teeth of the Sea, Acid Baby Jesus, Iguana Death Cult, RMFTM, Minami Deutsch, The Oscillation, 10.000 Russos, The Janitors, Dead Vibrations, JuJu, The Gluts, Medicine Boy, Vuelveteloca, Routine Death and Firefriend.

Tickets via deze link. Facebook event hier.