Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor TankZilla en Spidergawd in de Pul te Uden

Win tickets voor TankZilla en Spidergawd in de Pul te Uden
Redactie

Ho wacht. De Pul in Uden? Gaan we nu ook al kaartjes voor concerten buiten Eindhoven weggeven. Jazeker wel als ook TankZilla aantreedt. TankZilla is namelijk het nieuwe beest dat in Eindhoven is opgestaan. Sinds 2017 staat het in het repetitiehok te ronken en is de sound aangescherpt om de wereld te veroveren. Marcin Hurkmans en Peter van Elderen (ex-Peter Pan Speedrock) vormden TankZilla, een kruising tussen twee termen die lomp geweld zo ongeveer belichamen.

TankZilla verzorgt op vrijdag 23 augustus in de Pul te Uden de support voor Spidergawd. Spidergawd is de onverbiddelijke, genadeloze psychedelische rock ’n’ roll-formatie die felle gitaarsolo’s combineert met een ronkende baritonsax en een onovertroffen ritmesectie. Deze Noorse bazen laten overal waar ze komen een spoor van vernieling achter en een lach op het gezicht van het publiek. Een prachtige package aangezien we Spidergawd in 2017 nog in de Effenaar zagen excelleren.

Kaartjes winnen voor Spidergawd en TankZilla?

Wil jij kans maken op 1 van de 2 setjes kaarten die we i.s.m. De Pul mogen weggeven? Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert. Wie weet mogen jullie dan samen naar TankZilla & Spidergawd! Winnaars volgende week. GO!

[Foto header: TankZilla live @ Effenaar door Paul Verhagen, accred. voor Eindhoven Rockcity]