Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor The Jack 10 jarig jubileum

Win kaarten voor The Jack 10 jarig jubileum
Redactie

Hét rock en metal cafe van Eindhoven wordt alweer 10 jaar. Serieus een feestje waard! Café The Jack viert met een compleet en goed gevuld weekend programma dan ook haar jubileum. Op vrijdagavond 5 juli “Eindhovens Trots” met 4 idioot vette Eindhoven Rockcity acts: Offerblok, White Boy Wasted, Souldust en Powernap.

Op zaterdag 6 juli staan er een hele dag lang de vetste tribute bands met covers van Saxon, Metallica, AC/DC, Iron Maiden, John Coffey en nog veel meer. De zondag 7 juli wordt afgesloten met een barbecue. De complete line-up vind je hieronder op de poster. Facebook event vind je hier. Tickets koop je hier.

In samenwerking met Café The Jack mogen wij 2 setjes van 2 dagtickets naar keuze weggeven. Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert. Geef meteen even aan voor welke dag je in aanmerking wilt komen! Winnaars volgende week. GO!