Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Metz in de Effenaar

Win kaarten voor Metz in de Effenaar
Redactie

Het driekoppige Canadese rockmonster Metz komt naar de Effenaar voor een portie gortdroge rock, met een brute kracht die bijna nergens aan dynamiek verliest. Het trio heeft de pluspunten van Nirvana, Shellac en enkele hardcore broeders bij elkaar opgeteld en bewijst dat less more is, in grootste zin. Als support nemen ze op zaterdag 29 juni USA Nails mee. Nee, niet uit de VS, maar uit de UK. Facebook event en meer info hier.

Voor deze show mogen we in samenwerking met de Effenaar 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars dinsdag 25 juni aanstaande bekend.