Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Blur frontman Damon Albarn met solo show naar Muziekgebouw

Blur frontman Damon Albarn met solo show naar Muziekgebouw
Redactie

Damon Albarn is natuurlijk wereldberoemd vanwege zijn rol in Blur en Gorillaz. Op muzikaal gebied is de beste man ook solo actief en gaat hiermee in 2020 op een tournee door de kleinere intieme zalen. Waar hij met Gorillaz vorig jaar nog in de ZiggoDome optrad, maakt deze tour in stop bij het Muziekgebouw Eindhoven. En wel op donderdag 21 mei.

Damon Albarn is het meesterbrein achter Gorillaz, The Good, The Bad and The Queen en natuurlijk Blur. Het muzikale genie brengt zoveel mogelijk tijd door in IJsland. Dit is zijn spirituele thuisbasis. Geïnspireerd door het landschap en omgeving werkt hij in alle rust aan een nieuwe creatie; The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows.

Ondersteund door een groep muzikanten én speciaal opgenomen visuals komt hij hiermee naar Muziekgebouw Eindhoven, voor de enige show in Nederland. De kaartverkoop start op vrijdag 21 juni om 12:00 uur.