Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Toto vervangt Snow Patrol op Bospop

Toto vervangt Snow Patrol op Bospop
Redactie

Slecht nieuws voor de fans van Snow Patrol die daarvoor speciaal richting Bospop willen op 12 juli. Snow Patrol heeft namelijk zojuist bekend gemaakt dat ze hun volledige zomer tournee moeten cancelen vanwege medische redenen. Helaas betekent dit ook dat de show van Snow Patrol op Bospop niet door kan gaan. Het volledig statement van de band vind je hier. Ondanks dit vervelende nieuws is Bospop blij direct een waardige vervanger aan te kunnen kondigen. De legendarische Amerikaanse band TOTO neemt de headline positie van Snow Patrol over en sluit de eerste dag van Bospop af.

Bospop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli en heeft een bijzonder sterke programmering. Op de vrijdag is o.a. Toto, Richard Ashcroft, James Morrison, Kodaline, Matt Simons en My Baby van de partij. Op zaterdag staan onder meer John Fogerty, Skunk Anansie, Daryl Hall & John Oates, Flogging Molly, John Butler Trio, Living Colour, Kovacs, Cordovas, Jimmy Barnes en Danny Vera op het affiche. Op zondag is de beurt aan Sting, Nile Rodgers & Chic, Joe Jackson, The Specials, Foreigner, Level42, Al Mckay’s Earth Wind & Fire Experience, Rowwen Hèze, Rival Sons en meer.

Er is een festivalcamping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten, de dagindeling, kaartverkoop en de kampeermogelijkheden.