Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Win een setje kaarten voor Dynamo Metal Fest 2019

DMF
Redactie

Heb jij nog geen kaartje voor Dynamo Metal Fest? Dat is natuurlijk vreemd, maar wellicht is er een goede reden voor! Dan is nu je kans aangezien we in samenwerking met de organisatoren van Loud Noise 2 setjes van 2 kaarten mogen weggeven. Ben je erbij op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli op de Eindhovense Kunstijsbaan?

Met een waanzinnige line-up over 2 dagen met oa. Arch Enemy, Steel Panther, Carcass, Soulfy, Airbourne, Avatar, Tribulation en Armored Saint. Twijfel je nog steeds? Lees dan ons interview met DMF baas Tjerk Maas nog maar eens een keer hier.

Hoe win ik Dynamo Metal Fest 2019 tickets?

Mocht je dus enorm hebben liggen snurken en je bent vergeten om kaarten te kopen, dan kun je dat hier alsnog doen. Of een poging te wagen om een setje van 2 tickets te winnen. Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel: Ga daarna naar ons Facebook bericht like het bericht en deel het op je eigen FB timeline (openbaar). Voila. Je dingt mee naar een setje kaarten!