Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Come As You Are komt met tweede reeks nieuwe namen

Come As You Are komt met tweede reeks nieuwe namen
Redactie

Come As Your Are is alweer aan haar vierde editie toe. Zojuist zijn een nieuwe reeks aan namen voor het aankomende festival bekendgemaakt. Op zaterdag 7 december 2019 is wederom de Effenaar de plaats van handeling. Navarone, The Cold Vein en Dune Rats zijn aan de line-up toegevoegd. JohanIndian AskinRick de Leeuw & Band, Cords by Simone en het Eindhovense SØWT werden reeds eerder aangekondigd.

Tijdens Come As You Are staat drie decennia aan gitaarmuziek centraal; van de grunge uit begin jaren negentig en dansbare Britpop tot energieke punk en powerpop van nu. Het festival geeft zowel bands een podium die door de jaren heen een grote rol gespeeld hebben in deze gitaargolf, tot aan de nieuwe helden die zich laten inspireren door 30 jaar gitaar.

Tickets vind je hier, het Facebook event hier.