Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Grindhoven maakt eerste 6 namen bekend voor 9e editie in 2020

Grindhoven maakt eerste 6 namen bekend voor 9e editie in 2020
Redactie

Het gekste “metal” festival van Nederland komt terug! En wel op 6 april 2020. Een smerig potje viezigheid in DynamoGrindhoven is alweer aan editie nummer 9 toe volgend jaar. En terecht, want we willen dat dit moeilijk dubieuze festival nog jaren verderf brengt in Eindhoven. De eerste namen zijn gisteren door de organisatie bekendgemaakt: Severe Torture (NL), Meat Spreader (PL), Bütcher (BE), Powernap (Eindhoven Rockcity), Mensvreters (SA) en Heavy Hoempa (NL).

Het commentaar van de Grindhoven organisatie: “Man hoe gaan we in godsnaam Grindhoven VIII overtreffen, we zijn nog hard aan t werk om de juiste onderdelen daarvoor te vinden. Vorige editie had een straatorgel, een menselijke kamerplant, biergarten, suikerspin machine (en DJ), boksbal automaat, vliegende bokworsten, een naakte Fransman die lichaamssappen lekte… oh en grind en metal bands, vergeet die vooral niet! Onze kaken deden pijn van het lachen, onze oren van de tinnitus, en onze levers beefden, maar we gaan het gewoon allemaal nog een keer doen komende april! We zien jullie graag weer in Dynamo!

Tickets (beperkt beschikbaar) hier. Facebook event hier.