Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaarten voor Hypocrisy en Soilwork @ Effenaar

Win setje kaarten voor Hypocrisy en Soilwork @ Effenaar
Reno van der Looij

Dikke dubbele Zweedse metal package midden in de zomer. Hypocrisy met Frontman Peter Tägtgren en Soilwork komen op maandag 12 augustus naar de Eindhovense Effenaar. Hypocrisy mag tegenwoordig toch gerust een legendarisch band worden genoemd. En Soilwork lijkt alleen maar te groeien in status en aanzien. Alle reden om even het terras te verlaten en de grote zaal van de Effenaar in te duiken.

Om dat nog interessanter te maken, mogen we in samenwerking met de Effenaar een setje kaarten voor de show weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars woensdag 7 augustus aanstaande bekend.