Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Livestream Nirwana Tuinfeest

Nirwana
Reno van der Looij

Vandaag barst in het Brabantse Lierop een nieuwe editie van het festival Nirwana Tuinfeest los. Op het affiche staan drie dagen lang wederom een keur van gerenommeerde nationale en internationale acts. Het festival is dan ook al een tijdje volledig uitverkocht!

Zo vinden we onder andere The Wombats, Heideroosjes, The Darkness, Pennywise, Monster Magnet, Navarone, De Jeugd van Tegenwoordig, Gogol Bordello, Novastar, Graveyard, Brass Against en Andy Frasco terug op de planken dit weekend. De timetable vind je hier.

Studio Tuinfeest zal wederom 3 dagen lang het festival live uitzenden (mits ze de rechten van de bands verkrijgen). Ideaal voor de thuisblijvers of diegene die naast een kaartje grepen. De beelden kun je online zien op www.studiotuinfeest.nl of via onderstaande videostream. Enjoy!