Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni 2024

Scroll to top

Top

DDW Music maakt eerste namen bekend voor Dutch Design Week programma

DDW Music maakt eerste namen bekend voor Dutch Design Week programma
Reno van der Looij

Ook dit jaar organiseert de Effenaar tijdens Dutch Design Week (DDW) weer verrassende shows en vette feesten op toffe plekken in de stad; Van hiphop, tot indie naar rootsy en natuurlijk ook party. Met het DDW Music Festival-bandje kan men tijdens DDW de hele week tientallen feestjes, concerten en locaties kiezen. Dutch Design Week vindt dit jaar van 19 tot en met 27 oktober plaats

De eerste reeks acts voor DDW Music zijn zojuist bekendgemaakt; Amy Root, Automatic, Chackie Jam, Cry, Do Nothing, Emma Mc Grath, Far Caspian, Gnoomes, Heavy Lungs, Jan Verstraeten, Kolonel DJafaar, Kosmo Sound, Mk. Gee, Patawawa, Sheer Mag, SHHT, Someone, Ted Jasper, Tessa Dixson, Wally A$M, Wasuremono, Wooze, Yallah! Yallah! en Yellowstraps.

DDW Music Festival is een initiatief van de Effenaar en Friendly Fire i.s.m. Dutch Design Week, waarbij de eerste twee verantwoordelijk zijn voor de muziekprogrammering. Net als voorgaande jaren wordt het muziekprogramma net zo divers en vooruitstrevend als DDW zelf. De shows vinden plaats op locaties die variëren van bekende poppodia als Dynamo en de Effenaar tot oude kroegen als de Rozenknop, Altstadt, maar ook Stroomhuis.

Naast het stadsprogramma zijn er ook dit jaar weer een aantal DDW Music Specials. De eerste specials die zijn aangekondigd zijn Rico & Sticks op zondag 20 oktober en Altın Gün + Yin Yin op donderdag 25 oktober.

DDW Music Festival tickets kosten € 33,- (incl. servicekosten) en vind je hier. Let Op! Deze tickets geven je geen toegang tot de DDW Music Specials en de DDW expo’s.